Събития

Богослужения

Всяка неделя от 10,00 ч. се събираме да се поклоним на Бога чрез песни, четене на Библията, молитва, слушане на проповед и приемане на Святото Причастие.

Всички са добре дошли! С поглед предпазване на най-уязвимите от нас, носене на маски и спазването на дистанция са задължителни!

together, hands, prayer

Молитвени групи

В конферентна връзка по телефона се срещат до 4 души поне веднъж седмично за молитва и кратко размишление. Обадете се на един от пасторите, за да се включите в група.

Библейски уроци и домашни групи

Заради пандемните условия всички домашни групи се събират онлайн по Зуум и Гугъл Мийт. Обадете се на пасторите, за да се включите в група.

people, girls, women
contemplating, friendship, friends

Неделно училище за деца

Всяка неделя по време на богослужението имаме неделно училище за деца. Разказваме история от Библията и има забавни игри и ръчни занимания.

Женско служение

Когато не сме под пандемни условия, жените се събират всяка неделя след богослужение за молитва и библейски урок на различни теми. За сега женските събрания се провеждат се по телефона под формата на малки молитвени групи.

friendship, hug, girls
girls, teenagers, silhouettes

Младежка група

Заради КОВИД-19 дейностите с младежите са спряни. По принцип младежката група се събираше всяка седмица за изучаване на Библията, забавни игри и нещо вкусно за хапване.

Курсове, семинари и срещи с партньорски църкви

От време на време организираме събития в практичен характер на пример: семинари за преодуляване на конфликити в семейството, възпитание на децата, управление на личните финанси, освобождаване от зависимостти и изучаване на различни Библейски теми. Понякога организираме такива семинари заедно с партнюрските ни църкви или в Шумен или там където те се намират.

book, pen, people